L’Escola Bressol Municipal La Baldufa es dota amb noves estructures de joc

Categories General

L’actuació ha estat possible a través d’una subvenció de la Diputació de Barcelona.

L’Ajuntament de Masquefa està duent a terme l’adequació del pati i l’habilitació de noves estructures de joc a l’Escola Bressol Municipal (EBM) La Baldufa.

L’obra s’executa a través de la subvenció que aquest 2022 ha rebut el consistori de la Diputació de Barcelona, a través del Programa sectorial d’Equipaments Responsables i Educadors 2030. Aquesta subvenció tenia per objecte habilitar una línia de suport econòmic adreçada a finançar inversions i actuacions necessàries per tal de transformar els centres i equipaments educatius i aconseguir que esdevinguin espais participatius, inclusius, igualitaris i sostenibles mediambientalment.

Així, el consistori ha destinat la subvenció a l’adquisició de dues estructures de joc i a l’adequació d’alguns dels espais del pati, en el marc d’un projecte de remodelació on es prioritzen els elements naturals, la creació d’ombres, i propostes de joc inclusives i igualitàries.

L’entrada L’Escola Bressol Municipal La Baldufa es dota amb noves estructures de joc ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/lescola-bressol-municipal-la-baldufa-es-dota-amb-noves-estructures-de-joc/