Les obres d’urbanització d’El Maset encaren la seva recta final

Categories General

La instal·lació del clavegueram es troba pràcticament enllestida i durant la primavera s’executarà l’asfaltat dels carrers.

Aquest 2021 és previst que finalitzi el pla d’urbanització d’El Maset iniciat l’any 2019, un dels projectes més estratègics de l’actual mandat que té com a objectiu resoldre les importants mancances que presentava aquest sector, com ara la falta d’un servei de clavegueram o el mal estat de diferents vials de la urbanització.

En aquest sentit, malgrat els estralls de la pandèmia de Covid-19 l’Ajuntament està a punt de donar per finalitzada la instal·lació de la xarxa de clavegueram; i a partir de la primavera d’enguany es procedirà a l’asfaltat dels carrers.

Mentrestant, des del consistori es recorda als residents d’El Maset que tal com es va comunicar en les reunions prèvies a l’inici dels treballs, es va acordar amb els veïns que es deixarien de fer les voreres per tal de reduir els costos de l’obra i garantir que la població fer front a menys quotes.

En aquest sentit, l’Ajuntament demana als residents que totes aquelles finques que no tinguin les voreres fetes les puguin anar realitzant al llarg dels pròxims sis mesos, i així aconseguir tenir una urbanització amb millors condicions d’accessibilitat. Posteriorment, en aquelles finques que no tinguin la vorera feta el consistori passarà a fer-les previ cobrament dels costos als propietaris de les mateixes. El model de panots que s’ha d’utilitzar és de 20x20x3 cm.

 

L’entrada Les obres d’urbanització d’El Maset encaren la seva recta final ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/les-obres-durbanitzacio-del-maset-encaren-la-seva-recta-final/