Les escoles Font del Roure i El Turó s’impliquen en la millora de la recollida selectiva

Categories General

Ambdós centres han editat uns vídeos on els alumnes expliquen com s’imaginen que es recolliran les escombraries en un futur al municipi.

A proposta de la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Masquefa les escoles Font del Roure i El Turó han participat activament aquest curs en una iniciativa per a millorar les xifres de recollida selectiva al poble.

El consistori va proposar a les escoles Font del Roure, El Turó i Vinyes Verdes -l’Escola Vinyes Verdes, finalment, no hi va poder participar, però l’Ajuntament també li agraeix la seva predisposició i implicació- una activitat que va tenir molt bona acollida i que consistia en que cada escola edités un vídeo on els seus alumnes exposessin amb imaginació i en format lliure com s’imaginen que es recolliran les escombraries en un futur a Masquefa.

I el resultat final és aquest:

  • Vídeo de l’Escola Font del Roure
  • Vídeo de l’Escola El Turó

Des de l’Ajuntament es felicita a ambdós centres i a tots els alumnes que hi ha participat pel talent i el compromís que demostren, i posa en valor l’esforç i la feina feta per tots ells.

 

 

 

L’entrada Les escoles Font del Roure i El Turó s’impliquen en la millora de la recollida selectiva ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/les-escoles-font-del-roure-i-el-turo-simpliquen-en-la-millora-de-la-recollida-selectiva/