Les decoracions nadalenques dels alumnes del PTT-PFI Anoia Sud ja llueixen a les dependències municipals

Categories General

L’Ajuntament agraeix a tots els joves participants la seva implicació en aquesta activitat i els felicita pel talent exhibit i pel resultat final de les seves creacions.

Els joves que enguany participen del programa de formació PTT-PFI Anoia Sud han decorat les recepcions de l’Ajuntament de Masquefa, el Complex Esportiu Municipal, el Centre Tecnològic Comunitari i les àrees de Serveis Socials i Serveis Territorials amb motius nadalencs, posant així en pràctica els seus coneixements de decoració floral d’interiors adquirits al llarg del curs de vivers i jardineria.

Amb tot, a causa de la pandèmia de la Covid-19 l’activitat de decoració s’ha hagut d’adaptar a les mesures de seguretat i restriccions establertes. Així els alumnes no s’han desplaçat presencialment a les dependències municipals per a fer el muntatge, sinó que han preparat unes caixes amb el material i unes indicacions a seguir per al seu muntatge final. A més, tampoc s’ha pogut realitzar el tradicional pessebre fet pels alumnes a la Biblioteca Municipal.

Què és el PTT-PFI Anoia Sud?

Els PTT-PFI s’emmarquen dins d’un conveni de col·laboració signat entre el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i els ajuntaments que conformem la Xarxa TET-Anoia Sud; entre ells, el de Masquefa.

L’oferta del territori es concreta en dos programes, “Auxiliar en activitats d’oficina i en serveis administratius” i “Auxiliar en jardineria: vivers i jardins”, que es realitzen a Piera i a Masquefa. Aquestes formacions s’adrecen a joves d’entre 16 i 21 anys que no disposen de Graduat en Educació Secundària Obligatòria (GESO) i els ofereixen formació professional i suport escolar per tal que, en el seu futur immediat, puguin retornar al sistema educatiu, mitjançant els cicles formatius de grau mig o bé obtenir el GESO.

 

 

L’entrada Les decoracions nadalenques dels alumnes del PTT-PFI Anoia Sud ja llueixen a les dependències municipals ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/les-decoracions-nadalenques-dels-alumnes-del-ptt-pfi-anoia-sud-ja-llueixen-a-les-dependencies-municipals/