L’empresa masquefina Transsesrovires aposta per la sostenibilitat incorporant un tràiler ecològic per als seus transports diaris

Categories General

L’Ajuntament valora molt positivament aquesta nova mesura que permetrà reduir el nombre de camions que circulen per la carretera i minimitzar les emissions de CO2.

L’empresa masquefina de transport, logística i emmagatzematge Transsesrovires ha posat en marxa de la mà de l’empresa berguedana Liven (productora d’snacks, crispetes i productes Tex-Mex) un “Duo-Tràiler”, un dels camions més llargs i eficients que actualment circulen per les carreteres d’Europa.

Es tracta d’un tràiler de 32 metres, format per una tractora Volvo i dos semiremolcs, amb una capacitat de càrrega de fins a 44 tones. En aquest sentit, la principal característica del “Duo-Tràiler” és que està dissenyat per circular per carreteres, permetent reduir en un 50% el nombre de camions que circulen per carreteres convencionals i la possibilitat d’accidents; i al mateix temps, també està pensat per a minimitzar el seu impacte ambiental, reduint fins a un 30% de les emissions de CO2 per cada trajecte.

Inicialment, el “Duo-Tràiler” unirà amb quatre freqüències diàries la fàbrica de Liven a Berga amb el magatzem de Transsesrovires a Masquefa, on s’expedeixen les comandes. En aquest sentit, l’Ajuntament de Masquefa valora molt positivament l’aposta que fa l’empresa masquefina per la sostenibilitat ambiental i la seguretat a les carreteres.

Finalment, cal destacar que la incorporació del “Duo Tràiler” és fruit de l’adhesió de Transsesrovires a l’Estudi d’Investigació Extraordinari de la Direcció General de Trànsit (DGT) per a avaluar els avantatges de la circulació d’aquest vehicle per les carreretes estatals. Es tracta d’un estudi capdavanter que posa en el punt de mira a Masquefa com a emplaçament logístic de referència a la zona.

L’entrada L’empresa masquefina Transsesrovires aposta per la sostenibilitat incorporant un tràiler ecològic per als seus transports diaris ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/lempresa-masquefina-transsesrovires-aposta-per-la-sostenibilitat-incorporant-un-trailer-ecologic-per-als-seus-transports-diaris/