L’Alzinar impulsa un nou espai musical a la Torre de Cal Tenas amb el suport de l’Ajuntament de Masquefa

Categories General

Nou espai musical

L’entitat incentiva la participació activa en les arts i la cultura musical local. Les inscripcions ja estan disponibles a espaimusicalmasquefa@gmail.com.

La Societat Recreativa i Cultural Alzinar, entitat cultural referent a Masquefa, ha posat en marxa un nou espai musical al municipi. Ho fa amb el suport de l’Ajuntament, amb la intenció de potenciar l’educació musical i enriquir l’oferta cultural local.

La unió d’esforços entre l’Alzinar i l’Ajuntament respon a la necessitat de cobrir el buit en l’oferta de formació i dinamització musical a Masquefa. Aquesta col·laboració es concreta amb un acord de gestió i direcció amb els professionals de la música i la docència Dani Pérez i Carles Pérez, coneguts per ser els fundadors de l’antiga aula de música de Masquefa.

Amb aquest projecte, l’Alzinar i l’Ajuntament aspiren a proporcionar als masquefins un espai de qualitat per a l’aprenentatge i la pràctica musical, incentivant així la participació activa en les arts i la cultura musical local.

Les inscripcions ja estan disponibles a les oficines de l’Alzinar i a la Torre Cal Tenas, l’espai on tindrà lloc l’activitat. Per a més detalls, podeu contactar per correu electrònic (espaimusicalmasquefa@gmail.com) i al telèfon 937 72 68 61. A més, aquest nou espai disposa del compte d’Instagram @espaimusicalmasquefa.L’entrada L’Alzinar impulsa un nou espai musical a la Torre de Cal Tenas amb el suport de l’Ajuntament de Masquefa ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/lalzinar-impulsa-un-nou-espai-musical-a-la-torre-de-cal-tenas-amb-el-suport-de-lajuntament-de-masquefa/