L’alumnat del PTT-PFI Anoia Sud decora les dependències municipals per Nadal

Categories General

Arbre de Nadal PTT PFI

L’Ajuntament agraeix a tots els joves participants la seva implicació en aquesta activitat pràctica i els felicita pel talent demostrat en les seves decoracions.

L’alumnat que enguany participa en el programa de formació PTT-PFI Anoia Sud ha decorat les dependències municipals amb motius nadalencs, posant així en pràctica els seus coneixements de decoració floral d’interiors, adquirits al llarg del curs de Vivers i Jardineria.

En concret, han col·locat un arbre de Nadal a l’Ajuntament, al CTC, al CEM, a la Torre dels Lleons, on hi ha l’Àrea de Benestar Social, i a l’Àrea de Serveis Territorials. També han preparat un pessebre pel Casal d’Avis. 

Què és el PTT-PFI Anoia Sud?

Els PTT-PFI són formacions que s’adrecen a joves d’entre 16 i 21 anys que no disposen del graduat en Educació Secundària Obligatòria (GESO). Els ofereixen formació professional i suport escolar per tal que, en el seu futur immediat, puguin reincorporar-se al sistema educatiu mitjançant un cicle formatius de grau mitjà o bé obtenint el GESO.

Els PTT-PFI s’emmarquen dins d’un conveni de col·laboració signat entre el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i els ajuntaments que conformen la Xarxa TET-Anoia Sud; entre ells, el de Masquefa. L’oferta del territori es concreta en dos programes, Auxiliar de comercialització de productes i logística i Auxiliar en jardineria: vivers i jardins, que s’imparteixen a Piera i a Masquefa. 

L’entrada L’alumnat del PTT-PFI Anoia Sud decora les dependències municipals per Nadal ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/lalumnat-del-ptt-pfi-anoia-sud-decora-les-dependencies-municipals-per-nadal/