L’Ajuntament trasllada a la subdelegació del govern la necessitat de millorar el servei de Correus al municipi

Categories General

El consistori també ha sol·licitat al subdelegat del govern l’execució del tram del quart cinturó des d’Abrera fins a La Beguda Alta.

L’alcalde de Masquefa, Xavier Boquete, i el regidor de Promoció del Territori, Daniel Gutiérrez, s’han reunit aquesta setmana amb Carlos Prietosubdelegat del govern espanyol a Barcelona, per a tractar conjuntament diferents qüestions de competència supramunicipal.

A la trobada, celebrada el dimarts 9 de febrer i presidida per un clima de col·laboració i entesa, el consistori va traslladar a la subdelegació del govern de l’Estat la necessitat de millorar i modificar l’actual servei de Correus al municipi.

En aquest sentit, l’Ajuntament reivindica l’obertura al més aviat possible de l’oficina de Correus -que en aquests moments es troba en període d’obres-; i la importància de fer extensiu el servei de Correus a tots els habitatges del municipi, incloses les urbanitzacions.

Durant la reunió, a més, el consistori també va posar sobre la taula l’estat d’execució de diferents infraestructures de competència estatal que transcorren pel municipi i pel territori; entre elles, el tram del quart cinturó des d’Abrera fins a La Beguda Alta.

Finalitzada la reunió, ambdues parts es van emplaçar a seguir col·laborant i a treballar conjuntament.

L’entrada L’Ajuntament trasllada a la subdelegació del govern la necessitat de millorar el servei de Correus al municipi ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/lajuntament-trasllada-a-la-subdelegacio-del-govern-la-necessitat-de-millorar-el-servei-de-correus-al-municipi/