L’Ajuntament segueix treballant per evitar l’abocament improcedent de deixalles a la via pública

Categories General

Des de la Regidoria de Medi Ambient es recorda als veïns de Masquefa que disposen d’un servei gratuït de recollida porta a porta de materials voluminosos. Per fer-ne ús només cal demanar cita prèvia trucant al telèfon 93 708 60 96.

L’Ajuntament de Masquefa ha dut a terme recentment la retirada de noves deixalles abocades a la via pública de forma improcedent amb l’objectiu de resoldre aquesta problemàtica continuada al municipi; així com els problemes de salubritat, estètic, medi ambiental i de seguretat que hi són directament associats. En aquest sentit, el consistori recorda als veïns que aquest tipus de pràctiques negligents tenen un impacte negatiu directe en la imatge de la vila i en el benestar col·lectiu.

Així, l’equip de govern fa una crida a la col·laboració i implicació ciutadana i manté activa una campanya per tal d’identificar els responsables d’aquests abocaments i sancionar econòmicament els seus infractors. En aquest sentit, l’Ajuntament posa èmfasi en la coresponsabilització en el manteniment d’una via pública en estat òptim i recomana als veïns seguir consells bàsics com plegar les caixes i el cartró abans de dipositar-los als contenidors per tal de garantir que aquests residus no queden fora del dipòsit.

Recollida porta a porta de materials voluminosos

L’Ajuntament Masquefa ofereix als veïns un servei de recollida de residus voluminosos. Amb aquesta iniciativa, que és gratuïta, es permet resoldre situacions en les quals a causa del volum o les característiques dels trastos, és difícil traslladar aquests objectes a la deixalleria.

Qualsevol veí que necessiti llençar mobles o trastos diversos com matalassos, electrodomèstics, sofàs, fustes o vidres, pot demanar-ne la recollida trucant al 93 708 60 96 i des de la deixalleria es demanarà les dades necessàries per efectuar el servei, així com un dia i hora per quedar per fer la recollida.

  • Els dilluns es fan recollides a El Maset i el nucli urbà.
  • Els dimarts a Can Parellada i el nucli urbà.
  • El divendres passen per La Beguda, Can Valls i Can Quiseró. I es fa el reforç del nucli urbà.

 

 

L’entrada L’Ajuntament segueix treballant per evitar l’abocament improcedent de deixalles a la via pública ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/lajuntament-segueix-treballant-per-evitar-labocament-improcedent-de-deixalles-a-la-via-publica-2/