L’Ajuntament ofereix pràctiques de dinamitzador esportius per a l’alumnat dels cicles formatius d’activitats físiques i esportives

Categories General

Les persones interessades han de posar-se en contacte amb el CTC al 93 772 78 28 o enviant un correu electrònic a l’adreça ctc.serveiocupacio@masquefa.net.

L’Ajuntament de Masquefa ofereix als joves del territori menors de 29 anys un contracte de formatiu per a l’obtenció de pràctica professional com a dinamitzador/a esportiu al municipi a través del projecte ‘Joves en pràctiques’ del SOC, el Servei d’Ocupació de Catalunya.

Es tracta d’un contracte de 12 mesos a jornada complerta i l’inici del contracte serà el 15 de febrer. La convocatòria va adreçada a les persones aturades d’entre 16 i 29 anys inscrites al SOC i a la Garantia Juvenil que hagin finalitzat un cicle formatiu de grau superior de la família d’activitats físiques i esportives, que encara no hagin exercit com a professional i que en aquests moments no estiguin cursant estudis. En aquest sentit, l’Ajuntament realitzarà pròximament una selecció de personal.

Totes les persones interessades poden posar-se en contacte amb el CTC, trucant al telèfon 93 772 78 28 o enviant un correu electrònic a l’adreça ctc.serveiocupacio@masquefa.net.

Es tracta d’un programa subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i amb el cofinançament del 40% del Fons Social Europeu Plus.L’entrada L’Ajuntament ofereix pràctiques de dinamitzador esportius per a l’alumnat dels cicles formatius d’activitats físiques i esportives ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/lajuntament-ofereix-practiques-de-dinamitzador-esportius-per-a-lalumnat-dels-cicles-formatius-dactivitats-fisiques-i-esportives/