L’Ajuntament incorpora quatre persones en situació d’atur a la brigada municipal d’Obres i Serveis

Categories General

La incorporació, de caràcter temporal, s’ha fet efectiva en el marc del Programa Treball i Formació 2019-2020 impulsat pel Consell Comarcal de l’Anoia.

El Consell Comarcal de l’Anoia va contractar el passat 31 de desembre de 2019 a quatre persones en situació d’atur per a realitzar de forma temporal, per un període de 6 o 12 mesos, tasques de manteniment, millora i condicionament de parcs, jardins i espais a la brigada municipal d’Obres i Serveis de Masquefa.

La contractació s’ha fet efectiva en el marc del Programa Treball i Formació 2019-2020 del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) amb l’objectiu de fomentar la inserció i reinserció laboral de persones en situació d’atur i amb especials dificultats d’integració en el mercat laboral.

Així, les persones seleccionades –Mabel Barrachina López (6 mesos), Montserrat Rovira Leiva (12 mesos), Miguel Salado Rios (12 mesos) i Gregorio Vidal Arrea (6 mesos)- a més de la seva jornada laboral a la brigada municipal d’Obres i Serveis també han rebut prèviament una formació de prevenció de riscos laborals i han participat d’una sessió informativa d’inici de projecte.

L’entrada L’Ajuntament incorpora quatre persones en situació d’atur a la brigada municipal d’Obres i Serveis ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

L’Ajuntament incorpora quatre persones en situació d’atur a la brigada municipal d’Obres i Serveis