L’Ajuntament demana als veïns que prioritzin la gestió telemàtica amb les oficines municipals sempre que sigui possible

Categories General

En cas que sigui imprescindible dur a terme els tràmits amb l’Ajuntament de forma presencial, es recorda que només s’atendrà a aquelles persones que hagin sol·licitat cita prèvia.

Amb l’entrada en vigor de les noves mesures i restriccions aprovades per la Generalitat de Catalunya per a evitar el contagi i la propagació de la Covid-19, l’Ajuntament de Masquefa demana als veïns que sempre que sigui possible prioritzin les gestions per via telemàtica i no presencial amb les oficines municipals, amb l’objectiu de vetllar pel benestar i la salut de la població i dels treballadors municipals.

En aquest sentit, el consistori ha posat en marxa recentment un nou servei per demanar cita de manera online a través del web municipal. Es tracta d’una nova secció on es pot trobar tota la informació per a fer tràmits presencials amb els diferents serveis municipals. Podeu accedir al nou apartat del web municipal per demanar cita prèvia aquí.

Amb tot, si és imprescindible realitzar la gestió presencialment, des de l’Ajuntament es recorda que només s’atendran aquelles persones que hagin sol·licitat cita prèvia. A més, caldrà assistir a les trobades amb mascareta i respectar en tot moment les indicacions de seguretat que doni el personal municipal per evitar la propagació de la Covid-19.

Actualment, tots els serveis de l’Oficina d’Atenció al Vilatà funcionen amb cita prèvia, que es pot sol·licitar directament des d’aquest nou apartat del web municipal. També, Benestar Social, que atén únicament amb cita prèvia, posa a disposició de la ciutadania el correu electrònic serveissocials@masquefa.net i el telèfon de contacte 93 772 78 36 per a concertar una trobada presencial. Així mateix, si es volen utilitzar els serveis del CTC, cal demanar cita abans enviant un correu electrònic a ctc@masquefa.net o trucant al telèfon 93 772 78 28.

Excepcionalment, els Serveis Territorials continuen atenent presencialment sense cita prèvia de dilluns a divendres, de 10 a 14 hores. No obstant això, si es vol acordar una trobada amb el personal tècnic de l’àrea o amb el regidor, cal sol·licitar-ho prèviament enviant un correu electrònic a urbanisme@masquefa.net o trucant al telèfon 93 772 50 30 ext.2.

L’entrada L’Ajuntament demana als veïns que prioritzin la gestió telemàtica amb les oficines municipals sempre que sigui possible ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/lajuntament-demana-als-veins-que-prioritzin-la-gestio-telematica-amb-les-oficines-municipals-sempre-que-sigui-possible/