L’Ajuntament de Masquefa torna a donar suport al projecte “Comerç 21”

Categories General

La iniciativa, impulsada per la Diputació de Barcelona i PimeComerç, té com a objectiu millorar l’oferta comercial dels municipis de la demarcació. Les empreses interessades ja poden presentar les seves sol·licituds enviant un correu electrònic a info@comerc21.cat (PimeComerç) i fabregasps@diba.cat (Diputació de Barcelona).

La Diputació de Barcelona i PIMEC (Petita i Mitjana Empresa de Catalunya) han posat en marxa la quarta edició del projecte “Comerç 21″, una iniciativa que compta amb el suport directe de l’Ajuntament de Masquefa i s’adreça als comerços i serveis amb objectiu de millorar l’oferta comercial dels municipis de la demarcació de Barcelona, a través del suport i impuls a un màxim de 50 microempreses amb capacitat de millora i creixement del negoci.

El dimecres 8 de juliol es farà la presentació online del programa i, per tant, ja es poden fer les inscripcions enviant un mail a info@comerc21.cat (PimeComerç) i fabregasps@diba.cat. Aquest projecte té per objectiu definir i implementar noves estratègies per tal de donar l’impuls que necessita cada negoci de forma individual. El cost total de les accions a rebre per cada empresa seleccionada està valorat en 2.624 euros, dels quals l’empresa beneficiaria només ha d’aportar 121 euros (IVA inclòs) un cop sigui seleccionada; la resta de l’import serà subvencionat per la Diputació de Barcelona i PIMEC.

Aquesta iniciativa dóna suport, segons les necessitats de cada cas, a millorar àrees fonamentals dels comerços i serveis, com ara redefinir el model de negoci, comercialització i màrqueting, digitalització, equip humà, professionalització i gestió, entre d’altres. Per a més detalls, conèixer les condicions per participar-hi i descarregar el full d’inscripció, podeu consultar el portal web www.comerc21.cat.

Les microempreses comercials i de serveis interessades a participar poden rebre més informació contactant amb l’Annabel Cuatrecases (PIMEComerç) a través del mail info@comerc21.cat o bé amb Sílvia Fábregas (Diputació de Barcelona) a través del correu fabregasps@diba.cat. També es poden adreçar al personal tècnic de comerç de l’Ajuntament de Masquefa o bé a la delegació de PIMEC més propera.

 

 

L’entrada L’Ajuntament de Masquefa torna a donar suport al projecte “Comerç 21” ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/lajuntament-de-masquefa-torna-a-donar-suport-al-projecte-comerc-21/