L’Ajuntament de Masquefa tanca el 2022 amb un romanent de tresoreria positiu superior als 500.000€

Categories General

Un cop finalitzat el projecte d’urbanització del Maset el consistori recupera la normalitat econòmica.

L’alcalde de Masquefa, Xavier Boquete, ha signat aquesta setmana el decret de liquidació del pressupost de l’any 2022. Uns comptes que l’Ajuntament ha aconseguit tancar amb un romanent de tresoreria positiu que ascendeix fins als 505.790,17€. A més, també cal destacar que el període mig de pagament a proveïdors se situa en els 4,42 dies.

I tot, un cop finalitzades les obres del projecte d’urbanització del Maset; un dels plans urbanístics de més calat que ha abordat el consistori al llarg dels darrers anys i en el que l’Ajuntament i els veïns del barri hi han destinat més de 9 milions d’euros.

Xavier Boquete, alcalde de Masquefa, destaca que acabades les obres del Maset podem dir amb orgull que Masquefa se situa com l’únic municipi de tota la comarca de l’Anoia, i dels pocs municipis a tot Catalunya, que disposa de totes les seves urbanitzacions amb tots els serveis bàsics necessaris. Aquest projecte ha representant un esforç econòmic per a l’Ajuntament i per als veïns del Maset al llarg dels darrers anys; i ara, un cop finalitzada l’actuació, les finances municipals tornen a la seva normalitat i a gaudir una bona salut, com ho demostra el notable romanent de tresoreria en positiu del darrer any”.

Xavoer Boquete, a més afegeix que “hem complert amb el que vam anunciar en el seu moment, abans de l’inici del projecte d’urbanització del Maset. En aquell moment ja vam explicar que després de la important inversió a la que havíem de fer front, un cop finalitzessin els treballs, i sense necessitat d’adoptar mesures excepcionals, la situació econòmica de l’Ajuntament es redreçaria de forma automàtica gràcies a la bona salut de les arques municipals. I així ha acabat passant”.

 

 

 

 

 

L’entrada L’Ajuntament de Masquefa tanca el 2022 amb un romanent de tresoreria positiu superior als 500.000€ ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/lajuntament-de-masquefa-tanca-el-2022-amb-un-romanent-de-tresoreria-positiu-superior-als-500-000e/