L’Ajuntament avança una setmana l’inici de la temporada d’estiu a la piscina de l’Alzinar

Categories General

El consistori ha adoptat aquesta mesura per a mitigar entre la població els efectes de les altes temperatures que ja s’estan vivint arreu del territori al llarg dels darrers dies.

Aquest dissabte 18 de juny començarà la temporada d’estiu 2022 a la piscina de l’Alzinar, que s’estendrà fins el pròxim 4 de setembre. L’equipament obrirà portes de dilluns a diumenge en torn d’11 a 20 h.

En aquest sentit, l’inici de la temporada s’ha avançat una setmana respecte la data prevista inicialment (25 de juny). Una mesura amb la que l’Ajuntament pretén mitigar entre la població els efectes de les altes temperatures que ja s’estan vivint arreu del territori al llarg dels darrers dies.

Cal recordar que els abonaments ja es poden adquirir a través de dues modalitats:

  • Al web del CEM Masquefa mitjançant pagament online. Cal estar donat d’alta per a realitzar la compra. Si no ho estàs, accedeix a aquest enllaç.
  • A la recepció del CEM Masquefa realitzant el pagament en efectiu o amb targeta.

També es podran comprar les entrades puntuals i el pac de 10 banys a la recepció de l’Alzinar a partir del 18 de juny.

Els preus dels abonaments i de les entrades es poden consultar aquí. I per a més informació també podeu trucar al telèfon 93 135 14 08 o personar-vos a la recepció del CEM Masquefa.

L’entrada L’Ajuntament avança una setmana l’inici de la temporada d’estiu a la piscina de l’Alzinar ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/lajuntament-avanca-una-setmana-linici-de-la-temporada-destiu-a-la-piscina-de-lalzinar/