L’Ajuntament activa un nou canal de comunicació per WhatsApp per informar sobre l’actualitat del municipi

Categories General

Per unir-se al nou WhatsApp només cal enviar un missatge amb la paraula ALTA al telèfon 678 001 611 i acceptar les condicions legals.

Ja està operatiu el nou servei de comunicació per WhatsApp que ha posat en marxa l’Ajuntament de Masquefa per informar periòdicament a la població sobre les principals novetats informatives, avisos i comunicats del municipi.

Les persones interessades a rebre aquesta informació poden guardar el número de telèfon 678 001 611 com a nou contacte a la seva agenda amb el nom “Comunicació Ajuntament”. I a continuació, cal que enviïn un missatge a aquest número amb la paraula ALTA.

La comunicació és unidireccional, per tant, els missatges no s’han de respondre, només s’ofereix un servei d’informació.

L’entrada L’Ajuntament activa un nou canal de comunicació per WhatsApp per informar sobre l’actualitat del municipi ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/lajuntament-activa-un-nou-canal-de-comunicacio-per-whatsapp-per-informar-sobre-lactualitat-del-municipi/