La XVII Fira Futur obre les portes a Masquefa amb un nou èxit organitzatiu i de convocatòria

Categories General

El projecte ha ofert a joves, famílies i persones que volen seguir formant-se els recursos necessaris per tal d’orientar millor el seu futur acadèmic i/o professional. Consulta l’àlbum fotogràfic de la jornada.

Dijous 9 de març La Fàbrica Rogelio Rojo i el Casal de Joves van tornar a acollir una nova edició de la Fira Futur. I ho va fer amb un èxit organitzatiu i d’assistència, amb la presència de prop de 300 persones que al llarg de tota una jornada van prendre part activament de diferents tallers, xerrades i activitats.

La Fira Futur és un projecte impulsat per la Xarxa TET Anoia Sud (formada pels ajuntaments de Masquefa, la Pobla de Claramunt, Capellades, La Torre de Claramunt, Cabrera d’Anoia, Vallbona d’Anoia, Els Hostalets de Pierola i Piera) amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya; i té com a objectiu dotar els joves d’eines, projectes i recursos formatius de primera qualitat que els permetin formar-se educativament i professional i promocionar-se a nivell laboral.

A la Fira Futur 2023 hi van assistir alumnes de 4t d’ESO, de FP Bàsica i de PFI dels instituts de l’Anoia Sud i persones en actiu o en situació d’atur que volen reprendre els estudis postobligatoris o necessitaven orientació acadèmica i professional. Al matí, a La Fàbrica Rogelio Rojo, es van oferir a tots els participants els següents recursos:

  • Estands d’oferta formativa: mostra de recursos educatius del territori (Batxillerats, PFI-PTT, CFGM, CFGS, Proves d’accés…).
  • Espai experiències: professionals de diferents branques van explicar la seva experiència entorn als estudis que han cursat i la feina que desenvolupen. Els visitants van poder escollir les xerrades que més els interessaven en diferents espais de La Fàbrica Rogelio Rojo i el CTC. Entre les experiències hi havia els perfils professionals de bombers, disseny gràfic, educació infantil, infermeria, enginyeria informàtica, administració i gestió…
  • Punt d’orientació personalitzada: servei d’informació i orientació personalitzada que va permetre als assistents resoldre dubtes i valorar diferents itineraris formatius.

I a la tarda, en tot un èxit de participació al Casal de Joves, hi va haver:

  • Informació sobre l’oferta formativa per al curs 2023-2024: el Casal de Joves va reunir una mostra de recursos formatius del territori.
  • Punt d’orientació personalitzada: servei d’informació i orientació personalitzada que va permetre als assistents resoldre dubtes i valorar diferents itineraris formatius.

El sorteig d’una tablet en el marc de la Fira Futur 2023, ja té guanyador!

El 213  ha estat el número agraciat enguany en el sorteig d’una tablet Lenovo TAB M10 Plus (3RD GEN)-WIFI Storm Grey 4+128 dut a terme dijous 9 de març durant la celebració de la dissetena edició de Fira Futur. El certamen era obert a tots els alumnes que havien concertat visita a la fira i que havien omplert durant la jornada una enquesta de valoració al Punt d’informació de Fira Futur habilitat a La Fàbrica Rogelio Rojo.

Així, la persona que disposi del número guanyador cal que es posi en contacte amb l’Ajuntament en el termini de set dies naturals per a poder recollir el seu obsequi; trucant al telèfon 937 728 521 o enviant un missatge a través de la plataforma de missatgeria WhatsApp al número 671 060 976. En el moment de recollir el premi, s’haurà de presentar la butlleta amb el número, i aquesta haurà d’estar sencera i en bones condicions.

L’entrada La XVII Fira Futur obre les portes a Masquefa amb un nou èxit organitzatiu i de convocatòria ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/la-xvii-fira-futur-obre-les-portes-a-masquefa-amb-un-nou-exit-organitzatiu-i-de-convocatoria/