La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament estrena compte a Instagram amb motiu del confinament

Categories General

El nou perfil no només publicarà contingut d’interès relacionat amb el municipi, sinó que també promourà la participació ciutadana i compartirà consells, recomanacions i idees d’àmbit cultural i social per fer més agradable aquest període de confinament. Per a seguir el compte, podeu clicar aquest enllaç o cercar @ajuntamentdemasquefacultura a Instagram.

Per tal de contribuir a fomentar encara més l’estimació dels masquefins per la cultura i proporcionar moments agradables d’entreteniment, diversió, reflexió i aprenentatge durant el període de confinament pel coronavirus, la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament estrena nou compte a Instagram.

Qualsevol usuari que cerqui @ajuntamentdemasquefacultura es trobarà amb el compte oficial que el consistori ha habilitat en aquesta xarxa social perquè tothom pugui mantenir contacte amb la cultura durant aquests moments d’excepcionalitat. L’objectiu és aprofitar la gran implantació, creixement i popularitat d’Instagram per obrir un nou canal de comunicació per tal de mantenir i potenciar les inquietuds culturals dels veïns. A través d’aquest perfil es difondran, doncs, continguts d’interès cultural tant de Masquefa com de tot el país.

La participació dels masquefins, essencial

Més enllà de difondre aspectes relacionats amb el món cultural, des del consistori es pretén que els veïns també nodreixin de continguts aquest nou espai a la xarxa durant aquest període. Per això, tothom que hi estigui interessat pot fer arribar arxiu històric, imatges de quadres, fotografies o vídeos relacionats amb la cultura popular o qualsevol altre tema d’interès comú al correu electrònic cultura@masquefa.net.

L’@ajmasquefa, també a Instagram

El passat mes de febrer l’Ajuntament de Masquefa va impulsar un compte oficial a la xarxa social Instagram amb l’objectiu de facilitar el contacte i la comunicació directa amb la població. Per a seguir el compte, podeu clicar aquest enllaç o cercar el nom @ajmasquefa a Instagram.

El nou perfil oficial de l’Ajuntament a la xarxa social Instagram es va sumar així als ja existents a les plataformes Facebook i Twitter, que també ofereixen als veïns una aproximació a l’actualitat del municipi i un canal de comunicació directa amb l’administració.

L’entrada La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament estrena compte a Instagram amb motiu del confinament ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/la-regidoria-de-cultura-de-lajuntament-estrena-compte-a-instagram-amb-motiu-del-confinament/