La prova per a obtenir el Certificat Oficial de Microsoft Office ja es pot realitzar telemàticament al CTC

Categories General

Les persones interessades en fer l’examen poden trucar al telèfon 93 772 78 28 o enviar un correu electrònic a l’adreça ctc@masquefa.net.

Una de les grans novetats que ofereix el Centre Tecnològic Comunitari (CTC) de Masquefa és la possibilitat de realitzar telemàticament la prova que els permetrà obtenir el Certificat Oficial de Microsoft Office com a especialista en Word, Excel, Access i Power Point.

Aquest examen, que normalment té un cost de 150€ i es fa presencial, està subvencionat gràcies a un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Masquefa i la Fundació Esplai (reconeguda com a certificador oficial de Microsoft Office) a través del programa «Beca. MOS: treballant per l’ocupabilitat de les persones joves». La prova té un cost de 17€ per alumne, que es retornaran íntegrament en cas d’estar a l’atur i empadronat al municipi de Masquefa.

La superació de l’examen permet obtenir el títol de MOS (Microsoft Office Specialist), acreditar les competències i coneixements digitals, incrementar les possibilitats d’ocupabilitat i convalidar crèdits de lliure elecció en diverses universitats de forma oficial.

L’entrada La prova per a obtenir el Certificat Oficial de Microsoft Office ja es pot realitzar telemàticament al CTC ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/la-prova-per-a-obtenir-el-certificat-oficial-de-microsoft-office-ja-es-pot-realitzar-telematicament-al-ctc/