La Policia Local deté una persona per un presumpte delicte contra la salut pública i de frau elèctric

Categories General

El cos ha decomissat en un habitatge de Masquefa més de 100 plantes de marihuana i 8.000€ en efectiu.

La Policia Local ha procedit a la detenció d’una persona a Masquefa acusada d’un presumpte delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric. La detenció s’ha dut a terme en un habitatge del municipi on el cos policial va decomissar més de 100 plantes de marihuana i 8.000€ en efectiu.

L’actuació va ser el resultat de setmanes de treball de la Policia Local, que des del passat mes de desembre investigava l’activitat d’un grup de persones que presumptament tenien en funcionament un cultiu actiu de marihuana i es trobaven en recerca de nous emplaçaments per a ampliar la seva producció. Així, després de realitzar una sèrie de vigilàncies per a confirmar la ubicació de la plantació els agents van accedir la matinada de diumenge 2 a dilluns 3 de febrer a l’habitatge investigat coincidint amb l’entrada d’un dels presumptes membres del grup.

A l’interior del domicili la Policia Local va trobar un sistema de cultiu amb 100 plantes en diferents estats de creixement i va comprovar que s’estava duent a terme un presumpte delicte de defraudació de fluid elèctric. Per tot plegat, es va procedir a la detenció d’un individu –veí de Masquefa- que aquest 4 de febrer és previst que passi a disposició judicial al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Martorell.

La Policia Local, mentrestant, manté oberta la investigació per a determinar si hi ha més persones implicades i localitzar altres possibles localitzacions de cultiu; i no descarta noves detencions relacionades amb aquest fet.

L’entrada La Policia Local deté una persona per un presumpte delicte contra la salut pública i de frau elèctric ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

La Policia Local deté una persona per un presumpte delicte contra la salut pública i de frau elèctric