La Marató de TV3 recapta un total de 2.228,02€ a Masquefa i La Beguda Alta

Categories General

L’Ajuntament agraeix a totes les persones, entitats i centres educatius del municipi la seva col·laboració i implicació en aquest projecte solidari que enguany recapta fons per a la investigació mèdica de la salut cardiovascular. Consulta l’àlbum fotogràfic.

Masquefa, La Beguda Alta i els seus veïns s’han bolcat aquest 2022 en la celebració de la nova edició de La Marató de TV3. Així, un cop finalitzades totes les activitats solidàries s’ha aconseguit recaptar enguany un total de 2.228,02€ que aniran destinats íntegrament a la investigació i la recerca mèdica de la salut cardiovascular.

Aquest nou èxit solidari ha estat possible gràcies a la participació activa de la població en les diverses activitats nadalenques, lúdiques, culturals, esportives i de lleure que el consistori, les entitats i els centres educatius han organitzat a Masquefa i La Beguda Alta al llarg dels mesos de novembre i desembre i als diners recaptats en les guardioles habilitades als diferents establiments comercials i equipaments municipals.

Enguany han participat dels actes de La Marató de TV3: Ajuntament de Masquefa, Biblioteca Municipal de Masquefa, Institut de Masquefa, Complex Esportiu Municipal (CEM) de Masquefa, l’Alzinar Societat Recreativa i Cultural, Xaranga Drac, Masquefa Comerç, Societat Recreativa Unió Begudenca, AMPA Escola Vinyes Verdes, Escola Font del Roure, Escola El Turó, CE Gas a Fons Masquefa, Futbol Sala Espardenya Masquefa i l’Associació de la Gent Gran.

 

L’entrada La Marató de TV3 recapta un total de 2.228,02€ a Masquefa i La Beguda Alta ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/la-marato-de-tv3-recapta-un-total-de-2-22802e-a-masquefa-i-la-beguda-alta/