Jordi Celma Obiols i l’equip Shumen Raid, amb experiència al Dakar, testen el nou circuit d’autocros de Masquefa

Categories General

L’equipament està sent sotmès a un procés de remodelació per part de l’Ajuntament.

Aquest cap de setmana Jordi Celma Obiols i l’equip Shumen Raid, amb experiència al Dakar s’han donat cita a Masquefa per a participar en unes proves tècniques de conducció per a testar les condicions del nou circuit d’autocros de Masquefa.

I és que aquest equipament està sent sotmès al llarg de les darreres setmanes a diferents tasques d’arranjament i remodelació amb l’objectiu de millorar i potenciar les prestacions del circuit i resoldre les deficiències existents. En aquest sentit, les obres és previst que finalitzin pròximament, ja que es troben en la seva recta final.

Jordi Celma Obiols va prendre part de la prova als volants d’un camió Mercedes de 720 cv de l’equip Shumen Raid. Compta amb quatre participacions al Dakar a les seves esquenes, sis participacions a la Baja Aragón i una participació a la Baja Andalucía. A més, aquest 2022 va finalitzar el Dakar en quarta posició en la categoria de Dakar Clàssic.

L’entrada Jordi Celma Obiols i l’equip Shumen Raid, amb experiència al Dakar, testen el nou circuit d’autocros de Masquefa ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/jordi-celma-obiols-i-lequip-shumen-raid-amb-experiencia-al-dakar-testen-el-nou-circuit-dautocros-de-masquefa/