Ja tenim agraciats i guanyadors de la gimcana del pessebre amagat i del concurs d’aparadors de Nadal. Enhorabona!

Categories General

L’Ajuntament felicita a Masquefa Comerç per l’èxit d’ambdues iniciatives i agraeix a totes les persones i comerços que hi han pres part la seva implicació.

Dimarts 11 de gener a la tarda es va anunciar el nom de la persona agraciada del sorteig de la gimcana del pessebre amagat del comerç local i la identitat dels tres establiments guanyadors del concurs d’aparadors de Nadal; dues iniciatives nadalenques impulsades al llarg de les darreres setmanes per l’Ajuntament i Masquefa Comerç amb l’objectiu de dinamitzar el comerç local i seguir donant suport a les botigues i establiments del municipi, un dels sector més afectats per la pandèmia de la Covid-19.

En el cas de la gimcana del pessebre amagat del comerç local la persona agraciada mitjançant un sorteig va ser Alan A.J., que es va endur com a premi una tablet de 64GB. Enguany van prendre part d’aquesta iniciativa un total de 44 infants fins a 12 anys, dels quals 41 van respondre correctament i complien els requisits per a poder participar-hi. En aquest sentit, tots els infants que han pres part de la gimcana podran recollir gratuïtament una bossa de llaminadures al comerç Peti Dolç fins al 31 de gener.

I pel que fa al concurs d’aparadors de Nadal, enguany el jurat del certamen ha escollit com a guanyadors entre els 15 comerços participants als següents tres establiments:

  • 1r premi: Floristeria Torres
  • 2n premi: Perruqueria i estètica Hortènsia
  • 3r premi: La Mora, art & cultura

L’entrada Ja tenim agraciats i guanyadors de la gimcana del pessebre amagat i del concurs d’aparadors de Nadal. Enhorabona! ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/ja-tenim-agraciats-i-guanyadors-de-la-gimcana-del-pessebre-amagat-i-del-concurs-daparadors-de-nadal-enhorabona/