Ja pots fer el teu donatiu per a La Marató de TV3 d’aquest 2020!

Categories General

L’Ajuntament ha habilitat diferents guardioles en equipaments municipals i als comerços per tal que els veïns puguin fer les seves aportacions fins al 14 de desembre.

L’Ajuntament de Masquefa se suma un any més a la nova edició de La Marató de TV3, que enguany estarà dedicada a la pandèmia de la Covid-19. Les actuals restriccions sanitàries dificulten portar a terme les tradicionals activitats populars que anualment s’organitzen arreu del municipi de la mà del teixit associatiu local, però igualment el consistori anima els veïns a fer les donacions en les diferents guardioles habilitades per a contribuir a la recerca i a la investigació mèdica d’aquest coronavirus.

Les guardioles s’han distribuït en diferents equipaments i instal·lacions municipals i als comerços de la vila. Les aportacions econòmiques presencials es podran fer fins al 14 de desembre, quan l’Ajuntament iniciarà la retirada i recompte de les guardioles. Amb tot, aquelles persones que ho desitgin podran seguir fent donacions per via telemàtica a través del web de La Marató de TV3.

En paral·lel, Ràdio Masquefa també realitzarà diferents entrevistes a protagonistes, que es podran seguir a través del web de la ràdio municipal, al seu canal de YouTube, a les seves xarxes socials o al 91.6 de la FM.

 

L’entrada Ja pots fer el teu donatiu per a La Marató de TV3 d’aquest 2020! ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/ja-pots-fer-el-teu-donatiu-per-a-la-marato-de-tv3-daquest-2020/