Inscriu-te al curs d’anglès A2 dirigit a persones en situació d’atur o en ERTO

Categories General

La formació començarà el 6 de febrer i totes les persones interessades en realitzar aquest curs ja poden fer les preinscripcions al CTC o al portal de tràmits de l’Ajuntament.

L’Ajuntament de Masquefa impulsa un nou Curs de formació ocupacional d’anglès nivell A2 adreçat preferentment a persones en situació d’atur o en ERTO, amb l’objectiu que puguin potenciar el seu currículum i, d’aquesta manera, incrementar les opcions de trobar feina.

En què consisteix el curs?

La formació permetrà formar els seus alumnes en l’idioma anglès per tal que puguin expressar-se i interactuar, de forma oral i escrita, en situacions quotidianes; i comprendre i produir textos breus de temes generals que continguin expressions, estructures i lèxic d’ús freqüent.

El curs d’anglès A2 és de caràcter gratuït, l’assistència és obligatòria, té una durada de 220 hores lectives, i es durà a terme al CTC a partir del 6 de febrer de 2023 i fins al mes de maig, en horari de 09 a 12.30 h.

Els alumnes que superin el curs podran obtenir un diploma d’assistència i aprofitament reconegut per la Generalitat de Catalunya. I pel que fa a les sortides professionals, la persona participant adquirirà competències concretes del nivell A2 en l’idioma anglès.

Finalment, cal destacar que en finalitzar el curs, en el marc de la subvenció atorgada pel SOC, l’Ajuntament oferirà la realització d’una prova oficial de la Universitat de Cambridge.

Com m’hi puc inscriure i quins són els requisits?

Per poder optar a fer aquesta formació cal tenir més de 16 anys, així com un nivell acadèmic mínim de segon curs d’Educació Secundària Obligatòria (ESO) o equivalent a efectes acadèmics. A més, els aspirants han de tenir un nivell d’anglès A1 acreditat o contrastable per una prova de nivell.

A més, cal tenir en compte que aquesta formació s’adreça prioritàriament a persones treballadores en situació d’atur demandants d’ocupació (DONO), que han de ser com a mínim el 70% dels participants, sens perjudici de la participació de persones treballadores ocupades. Tant les persones desocupades com les ocupades han d’estar inscrites al Servei d’Ocupació abans d’iniciar l’acció formativa.

Totes les persones interessades en realitzar aquest curs ja poden fer les preinscripcions al Centre Tecnològic Comunitari (CTC) de Masquefa (avinguda Catalunya, 60) o a través del web www.masquefa.cat/tramits per entrar en el procés de selecció dels alumnes. Cal portar la documentació que acrediti el compliment dels requisits d’accés (estar inscrit al SOC, titulació, etc…). Més informació al 93 772 78 28.

Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya –SOC- amb fons rebuts del Ministeri d’Educació i Formació Professional.

 

L’entrada Inscriu-te al curs d’anglès A2 dirigit a persones en situació d’atur o en ERTO ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/inscriu-te-al-curs-dangles-a2-dirigit-a-persones-en-situacio-datur-o-en-erto/