Fins al 31 de maig ja es poden sol·licitar les beques per a estudis postobligatoris

Categories General

L’import màxim de l’ajut que es concedirà per a cada sol·licitud serà de 500€.

L’Ajuntament de Masquefa referma el seu compromís en l’impuls de l’educació i en la millora de les eines que permetin als joves del municipi desenvolupar la seva formació acadèmica. Per tot plegat, la Regidoria de Joventut obre una nova convocatòria de beques dirigida als estudiants residents a la vila i que cursin estudis oficials de grau universitari, diplomatura o llicenciatura, cicles formatius de grau mitjà (CFGM), cicles formatius de grau superior (CFGS), Batxillerat, ensenyaments professionals de música i dansa i estudis artístics superiors a Catalunya.

Les sol·licituds per obtenir aquestes ajudes econòmiques es poden presentar fins al 31 de maig al registre d’entrada de l’Ajuntament o a través de la seu electrònica. L’import màxim de l’ajut que es concedirà per a cada sol·licitud no desestimada serà de 500€.

Les bases de la convocatòria i tota la informació la podeu trobar en aquest enllaç. Si teniu qualsevol dubte podeu contactar amb la Regidoria de Joventut al telèfon 93 772 85 21 o enviant un correu electrònic a l’adreça joventut@masquefa.net.

L’entrada Fins al 31 de maig ja es poden sol·licitar les beques per a estudis postobligatoris ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/fins-al-31-de-maig-ja-es-poden-sollicitar-les-beques-per-a-estudis-postobligatoris-2/