Èxit de participació al “Let’s clean up Europe!” 2023 a Masquefa

Categories General

L’activitat va tenir lloc el 7 de maig de la mà de l’ADF de Masquefa.

Aquest diumenge 7 de maig els masquefins van aportar el seu petit gra de sorra a la campanya 2023 d’abast europeu del “Let’s clean up Europe!” 2023. I ho van fer a través de la recollida popular de residus que l’ADF de Masquefa va organitzar entre Can Parellada i La Beguda Alta, i que va resultar tot un èxit de convocatòria.

El “Let’s clean up Europe” és una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d’aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc. És un programa europeu que promou la reducció, reutilització i reciclatge de residus a través d’accions de participació ciutadana i voluntariat.

Trobada Anual 2023 Federació ADF Anoia a Copons

Mentrestant, el 6 de maig l’ADF de Masquefa també va participar a la trobada anual d’ADF de l’Anoia celebrada a Copons. L’esdeveniment estava organitzat per la Federació d’ADF de l’Anoia, l’ADF Copons i l’Ajuntament de Copons.

Com ja és habitual, la trobada d’ADF de l’Anoia es va obrir a tots els voluntaris de la comarca de l’Anoia i d’ADF de comarques veïnes. Aquesta cita ha marcat l’inici de la campanya de prevenció i extinció d’incendis forestals 2023.

 

 

L’entrada Èxit de participació al “Let’s clean up Europe!” 2023 a Masquefa ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/exit-de-participacio-al-lets-clean-up-europe-2023-a-masquefa/