Ets una entitat i necessites fer tràmits en línia? Tens dubtes amb la gestió de la teva subvenció? Apunta’t a la formació en les eines de la tramitació electrònica i gestió de subvencions municipals!

Categories General

El curs online es durà a terme del 25 al 31 de gener i per a participar-hi cal inscriure’s prèviament a través del següent enllaç.

Des de l’Ajuntament volem promoure l’ús del canal digital i dels mitjans d’identificació electrònica entre els col·lectius obligats. Per tot plegat, a través d’una subvenció de la Diputació de Barcelona, el Centre Tecnològic Comunitari (CTC) de Masquefa impulsa aquest mes de gener una formació telemàtica sobre el canal electrònic i la gestió de subvencions adreçada a les entitats locals.

El curs es durà a terme íntegrament en línia del 25 al 31 de gener i entre les temàtiques que s’hi tractaran hi ha:

  • Constitució d’entitats
  • Registre municipal d’entitats
  • Certificat digital
  • Seu electrònica
  • Signatura digital
  • Notificacions electròniques
  • Subvencions a entitats municipals
  • Assessoraments

Així, aquelles entitats que prenguin part del curs aprendran els mecanismes i eines necessaris per a fer tràmits de forma 100% electrònica amb l’Ajuntament i sol·licitar i justificar subvencions municipals.

Per a participar de la formació cal inscriure’s prèviament abans de l’inici del curs a través del següent enllaç. Per a més informació podeu trucar al telèfon 93 772 78 28 o enviar un correu electrònic a l’adreça ctc@masquefa.net.

L’entrada Ets una entitat i necessites fer tràmits en línia? Tens dubtes amb la gestió de la teva subvenció? Apunta’t a la formació en les eines de la tramitació electrònica i gestió de subvencions municipals! ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/ets-una-entitat-i-necessites-fer-tramits-en-linia-tens-dubtes-amb-la-gestio-de-la-teva-subvencio-apuntat-a-la-formacio-en-les-eines-de-la-tramitacio-electronica-i-gestio-de-subvencions-mun/