Es prohibeixen les trobades públiques i privades de més de 10 persones a tot Catalunya

Categories General

La prohibició afecta tant l’àmbit privat com l’àmbit públic.

A partir de dissabte 29 d’agost i durant un termini inicial de 15 dies les reunions o trobades de més de 10 persones estaran prohibides segons la Resolució SLT/2017/2020, de 28 d’agost, aprovada per la Generalitat de Catalunya. Aquesta restricció afecta tant l’àmbit privat com el públic.

Aquesta limitació serà igualment aplicable a les taules ubicades en terrasses, restaurants i bars, amb un màxim de 10 persones per taula o agrupació d’aquestes.

No es consideren incloses en aquesta prohibició:

. Activitats laborals.

. Activitats de culte.

. Actes religiosos com casaments, serveis religiosos, celebracions i cerimònies fúnebres.

. Mitjans de transport públic.

Tampoc estan incloses (sempre que es compleixin les indicacions dels plans sectorials aprovats pel Comitè de Direcció del Pla d’actuació del PROCICAT):

. Activitats culturals, d’arts escèniques i musicals, cinema o exposicions tant en recintes estables, com ara teatres, cinemes, carpes de circ o similars.

. Les biblioteques, arxius, museus i monuments.

. Activitats lúdiques, recreatives i l’obertura al públic d’equipaments esportius, com ara piscines descobertes, parcs d’atraccions i parcs infantils, activitats esportives, com ara gimnasos i instal·lacions esportives.

Aquesta limitació no és aplicable al dret de manifestació, el qual es podrà exercir en les condicions que determini l’autoritat competent, i sense perjudici del compliment de les limitacions establertes amb caràcter general per les autoritats sanitàries en els espais públics.

Finalment, aquesta restricció se suma al conjunt de mesures de seguretat vigents aprovades per la Generalitat de Catalunya amb l’objectiu d’evitar el contagi i la propagació de la Covid-19, i que podeu consultar íntegrament en aquest enllaç.

L’entrada Es prohibeixen les trobades públiques i privades de més de 10 persones a tot Catalunya ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/es-prohibeixen-les-trobades-publiques-i-privades-de-mes-de-10-persones-a-tot-catalunya/