Enquesta dirigida a les famílies de Masquefa per conèixer les demandes i necessitats en relació amb les Activitats d’Estiu

Categories General

Atès el context actual, l’Ajuntament inicia un sondeig per ajustar la proposta municipal a les consideracions dels veïns. L’enquesta, que estarà oberta del 26 de maig al 2 de juny, es pot realitzar a través d’aquest formulari.

Tot i el període d’excepcionalitat per la crisi sanitària generada per la pandèmia de la Covid-19, Masquefa treballa per oferir unes Activitats d’Estiu diferents i adaptades a les circumstàncies, però assegurant, com sempre, moments de diversió, descans i desenvolupament personal. Per això, l’Ajuntament ha habilitat una enquesta per conèixer les demandes i necessitats de les famílies i, així, determinar l’organització i execució d’un programa d’activitats lúdiques, didàctiques i saludables. Per tal d’avaluar la viabilitat de les propostes per a aquest any 2020, els masquefins poden participar en el sondeig des del 26 de maig fins al 2 de juny, ambdós inclosos. Les dades recollides es tractaran de forma anònima.

Les activitats que es plantegen, d’entrada, segueixen la mateixa línia que els darrers anys:

  • Casals d’Estiu, per a infants de P3 a 6è de primària, de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h. Es realitzen a les escoles del municipi: a La Beguda i al nucli.
  • Juliol Actiu de 1r a 4t d’ESO, de dimarts a divendres de 10 a 13 h. Es realitza al Casal de Joves i equipaments municipals.

Per poder dur a terme les propostes, l’Ajuntament recorda que és imprescindible seguir i complir tots els protocols de seguretat per tal de preservar la salut i benestar dels infants i joves que hi volguessin participar. Per aquest motiu, és determinant la regulació específica que les autoritats competents estan elaborant, que s’ha de concretar properament, i segons la qual el consistori prendrà les mesures adients.

L’entrada Enquesta dirigida a les famílies de Masquefa per conèixer les demandes i necessitats en relació amb les Activitats d’Estiu ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/enquesta-dirigida-a-les-families-de-masquefa-per-coneixer-les-demandes-i-necessitats-en-relacio-amb-les-activitats-destiu/