Els joves masquefins descobreixen les oportunitats que els ofereix la Unió Europea

Categories General

L’Ajuntament agraeix la implicació del grup de joves que al llarg dels darrers dies han pres part del projecte “Breakfast & Europe: quin futur volem a la UE?”.

En el marc de l’Any Europeu de la Joventut, aquest dimecres 13 de juliol es va celebrar la segona i darrera sessió de l’activitat “Breakfast & Europe: quin futur volem a la UE?”; un projecte impulsat per l’Ajuntament de Masquefa amb el suport de la Diputació de Barcelona, la col·laboració de l’Alzinar Societat Recreativa i Cultural i l’acompanyament de la consultoria Euro Local.

L’objectiu del projecte era traslladar als joves masquefins els programes de la Unió Europea especialitzats en formació, treball, voluntariat i viatges i que són compartits pels 27 estats membres de la Unió. Així s’ha pogut compartir com els programes Erasmus +, l’Eures, o el Cos Europeu de Solidaritat donen suport a la joventut per fer realitat els seus projectes formatius, professionals o de coneixement.

‘Breakfast & Europe’ han estat dos tallers interactius sobre la Unió Europea adreçat a joves entre els 16 i els 30 anys i que es va dur a terme en dues sessions al bar de la piscina de l’Alzinar:

  • 6 de juliol: “Història, institucions i actualitat de la UE”.
  • 13 de juliol: “Propostes de futur”.

El consistori agraeix al grup de joves del municipi que van prendre part de les sessions la seva implicació en el projecte i anima als veïns de Masquefa a seguir participant en properes iniciatives.

 

 

L’entrada Els joves masquefins descobreixen les oportunitats que els ofereix la Unió Europea ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/els-joves-masquefins-descobreixen-les-oportunitats-que-els-ofereix-la-unio-europea/