El Procicat aprova la represa de les activitats extraescolars, d’esport escolar i lleure educatiu pels infants d’Educació Infantil i Primària

Categories General

També manté, set dies més, la totalitat de les mesures vigents fins ara.

El Procicat ha revisat les mesures de prevenció i control vigents en l’actual context de la Covid-19 a Catalunya. En aquest sentit, ha decidit mantenir durant 7 dies més –del 22 fins diumenge 28 de febrer-,  la totalitat de les mesures fins ara vigents, així com també aprovar una certa flexibilització, molt limitada, de mesures que han de permetre la represa de determinades activitats de caire social, sempre evitant l’aglomeració de persones i la interacció entre diferents bombolles.

Així, d’una banda, s’autoritzen i es regulen les condicions de les activitats extraescolars i d’esport escolar, així com de les activitats de l’àmbit del lleure educatiu dirigides a infants que es troben en les etapes d’Educació Infantil i d’Educació Primària.

També s’equipara l’esport federat i els consells esportius pel que fa a poder entrenar amb més de 6 persones i participar en les competicions permeses. En aquest sentit, la resolució del Procicat indica que l’esport federat pot competir en les mateixes competicions que hi havia autoritzades fins ara mentre que l’esport escolar no pot competir. Els caus i esplais poden obrir només fins als 12 anys, corresponent a les etapes d’Educació Infantil i Primària. Es poden fer extraescolars d’idiomes, música i dansa fins als 12 anys (infantil i primària), de forma presencial. La resta es pot fer on-line.

A més, la nova resolució inclou explícitament el terme “circ” com esdeveniment cultural per tal de no generar confusions. La situació per aquest sector, doncs, no canvia ja que ja s’estava autoritzant.

Trobareu més informació aquí.

L’entrada El Procicat aprova la represa de les activitats extraescolars, d’esport escolar i lleure educatiu pels infants d’Educació Infantil i Primària ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/el-procicat-aprova-la-represa-de-les-activitats-extraescolars-desport-escolar-i-lleure-educatiu-pels-infants-deducacio-infantil-i-primaria/