El personal dels centres educatius i els membres dels cossos de seguretat de Masquefa comencen a rebre la vacuna

Categories General

Els treballadors de menys de 55 anys han començat a rebre des d’aquesta setmana la primera dosi de la vacuna d’AstraZeneca.

Aquesta setmana ha començat a tot el país la campanya de vacunació de la Covid-19 promoguda pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya entre tots els treballadors d’escoles i instituts del territori.

En el cas de Masquefa i de La Beguda Alta, els professionals que es vacunen són els mestres, professors i tot el personal de l’Escola El Turó, l’Escola Font del Roure, l’Escola Vinyes Verdes, l’Institut de Masquefa i la Llar d’Infants La Baldufa, menors de 55 anys; ja que l’Estat espanyol no autoritza l’ús de la vacuna d’AstraZeneca en persones de més edat. Amb tot, al llarg dels pròxims dies és previst que també arrenqui la vacunació de tots els professionals d’aquest col·lectiu d’edat.

Des d’aquesta setmana el personal dels centres educatius del municipi està rebent la primera dosi de la vacuna d’AstraZeneca en un dels 37 centres vacunals de Covid-19 que el Departament de Salut ha desplegat a Catalunya en diferents franges horàries. Abans de la vacunació, els mestres i professors i la resta de personal de les escoles van rebre un SMS i un enllaç per a poder apuntar-se a un web per rebre la primera punxada de la vacuna.

Cal recordar que prèviament la vacunació ja s’havia dut a terme entre els professionals sanitaris del Centre d’Atenció Primària de Masquefa; i que des d’aquesta setmana també s’està duent a terme la vacunació entre els cossos de seguretat del municipi.

L’entrada El personal dels centres educatius i els membres dels cossos de seguretat de Masquefa comencen a rebre la vacuna ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/el-personal-dels-centres-educatius-i-els-membres-dels-cossos-de-seguretat-de-masquefa-comencen-a-rebre-la-vacuna/