El Consell d’Infants i Adolescents de Masquefa celebra la darrera sessió del curs 2022/2023

Categories General

Els consellers han traslladat a l’Ajuntament un document amb diferents propostes que han elaborat per a fer de Masquefa un municipi més cívic.

Aquest divendres 2 de juny la Sala Polivalent de La Fàbrica Rogelio Rojo ha acollit la tercera i última sessió d’aquest curs 2022/2023 del Consell d’Infants i Adolescents de Masquefa.

La reunió tenia com a objectiu presentar els resultats de la feina feta aquest curs pel Consell, traslladar als infants i joves de Masquefa algunes recomanacions per a contribuir al civisme, i entregar a l’Ajuntament un document de propostes a adoptar per a fer de Masquefa una vila més cívica.

I és que el civisme ha estat, precisament, el tema escollit aquest curs pel Consell d’Infants i Adolescents, que al llarg de l’any han reflexionat, elaborat i treballat diferents propostes sobre el respecte, la igualtat, la responsabilitat i la confiança a Masquefa. En aquest sentit, el consistori felicita als consellers per la feina de primer nivell i ingent feta durant el curs i els agraeix efusivament tant el seu compromís com les propostes que han elaborat i que ara seran estudiades i valorades pel consistori.

 

L’entrada El Consell d’Infants i Adolescents de Masquefa celebra la darrera sessió del curs 2022/2023 ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/el-consell-dinfants-i-adolescents-de-masquefa-celebra-la-darrera-sessio-del-curs-2022-2023/