El comerç local, el cor de Masquefa!

Categories General

L’Ajuntament endega una campanya de suport al teixit comercial masquefí i anima a tot el veïnat a contribuir a reimpulsar-lo.

Des del primer decret d’estat d’alarma per la Covid-19 la immensa majoria del comerç local de Masquefa es va veure obligat a abaixar la persiana. Això ha suposat un cop dur per a l’economia del municipi, i les persones que sí que van seguir amb els negocis ho han fet amb estrictes mesures de seguretat i exposant-se molt al risc de contagi. Per aquests motius l’Ajuntament de Masquefa vol mostrar el seu agraïment a tots ells i el seu compromís per donar tot el suport necessari per ajudar-los a recuperar la normalitat.

Així, la Regidoria de Promoció Econòmica -amb la col·laboració de Masquefa Comerç i de la Diputació de Barcelona- ha iniciat una campanya per agrair la tasca dels comerços que s’han mantingut oberts i ajudar als que no han pogut obrir que aixequin la persiana amb la millor de les condicions: amb clientela.

A través d’un vídeo es demana al conjunt del veïnat que a mesura que s’aixequin les mesures preventives, es vagi a comprar al comerç local de Masquefa, reforçant els vincles de proximitat i contribuint a l’enfortiment de l’economia del municipi. El vídeo compta amb la participació de diferents establiments de la vila -a qui l’Ajuntament agraeix la seva implicació- i destaca les qualitats del comerç local, de proximitat, de confiança, amb professionalitat i que genera dinamisme a Masquefa.

 

 

L’entrada El comerç local, el cor de Masquefa! ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/el-comerc-local-el-cor-de-masquefa/