El Casal de Joves reobre les seves portes

Categories General

El pròxim dimarts 6 d’octubre, l’equipament municipal torna amb divertides propostes pel jovent del municipi

Després d’uns mesos complexos per la situació sanitària derivada de la Covid-19, el Casal de Joves de Masquefa torna amb més força i ganes que mai. El pròxim dimarts 6 d’octubre, l’espai municipal reobre les seves portes amb una programació de luxe. “Volem oferir un espai de lleure i oci amb totes les mesures de prevenció i seguretat perquè el jovent de Masquefa pugui aprendre, créixer i gaudir al seu municipi”, afirma el regidor de Joventut, Àlvaro Pérez. La primera activitat serà un taller d’antotípia, una tècnica d’impressió fotogràfica a base de pigments vegetals, que es farà el divendres 9 d’octubre, a les 17 hores. Les propostes continuaran el dijous 15 i divendres 16 d’octubre amb un taller de customització de gorres, i el divendres 23 d’octubre amb una formació sobre producció musical. Per últim, el divendres 30 d’octubre, hi haurà una sessió de cuina inspirada en la festivitat de Halloween.

Per a participar en totes aquestes propostes, cal inscriure’s prèviament i portar el document de declaració responsable en matèria de prevenció de la Covid-19.

A més d’aquestes activitats, els dijous es realitzaran partides de jocs de taula i, cada setmana, s’escollirà un joc diferent per fer més dinàmiques les trobades. També, els dimecres, s’organitzaran partides de rol i de Magic, a càrrec d’un grup de joves del poble, qui anima als joves de Masquefa a sumar-s’hi.

A partir del 6 d’octubre, l’equipament restarà obert de dimarts a divendres, de 15 a 20 hores, i els dissabtes, de 17 a 20 hores. A causa de la delicada situació sanitària, s’han establert un seguit de mesures preventives d’obligat compliment per part de les persones usuàries del Casal de Joves:

• Ús de la mascareta en tot moment.
• Ús del gel hidroalcohòlic a l’entrada i a la sortida de l’equipament.
• Cal respectar les distàncies de seguretat.
• L’aforament màxim del casal serà de 50 persones.
Cal tenir el carnet del Casal de Joves de Masquefa.

Per a més informació, podeu escriure un correu electrònic a joventut@masquefa.net, trucar o enviar un Whatsapp al telèfon 671 06 09 76 o entrar en el perfil d’Instagram @casaljovemasquefa.

L’entrada El Casal de Joves reobre les seves portes ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/el-casal-de-joves-reobre-les-seves-portes/