El cartell de la Festa Major de Santa Magdalena 2023 el pots tornar a dissenyar tu!

Categories General

Els dissenys es poden presentar fins al 31 de maig de forma presencial a la Biblioteca de Masquefa o a cultura@masquefa.net.

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament, amb la col·laboració del seguici festiu de Masquefa, impulsa enguany la segona edició d’una iniciativa que té com a objectiu promoure la cultura popular i tradicional de les nostres festes majors, i fomentar la creació artística i la participació vilatana.

Es tracta del II Concurs de cartells de Festa Major de Masquefa 2023; un certamen de caràcter popular on hi poden participar totes les persones majors de 16 anys i que convida als participants a fer les seves propostes de disseny per a aquesta icònica celebració masquefina. Així, el cartell que resulti escollit representarà la imatge oficial de la Festa Major de Santa Magdalena d’enguany.

Els participants poden prendre part de la convocatòria amb un màxim de dues obres originals i tots els requisits i bases de la convocatòria es poden consultar en aquest enllaç. El termini de lliurament de les propostes finalitzarà el 31 de maig, i els dissenys s’han de presentar de forma presencial a la Biblioteca de Masquefa o a cultura@masquefa.net.

El veredicte del concurs es comunicarà durant la segona quinzena de juny i l’obra escollida també rebrà un premi de 350€ (els accèssits, si s’escau, rebran un premi de 150€). A més, totes els cartells que es presentin al certamen s’exposaran a les oficines de L’Alzinar, Societat Recreativa i Cultural durant el mes de juliol.

 

 

L’entrada El cartell de la Festa Major de Santa Magdalena 2023 el pots tornar a dissenyar tu! ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/el-cartell-de-la-festa-major-de-santa-magdalena-2023-el-pots-tornar-a-dissenyar-tu/