El Bosc dels Infants recupera enguany la tradicional plantada d’alzines

Categories General

Diumenge 13 de març totes les famílies amb nadons nascuts durant els anys 2019, 2020 i 2021 podran plantar les alzines que l’Ajuntament els entregarà com a regal pel naixement dels seus fills.

La plantada d’alzines al Bosc dels Infants impulsada per l’Ajuntament de Masquefa es reprèn enguany després de dos anys d’aturada per la pandèmia de Covid-19. I ho ha amb la seva onzena edició. Per tot plegat, el consistori convida a totes les famílies masquefines amb nadons nascuts durant els anys 2019, 2020 i 2021 a participar-ne activament el diumenge 13 de març a partir de les 11 h.

L’activitat consisteix en la plantada al Bosc dels Infants (polígon industrial La Pedrosa) de les alzines que l’Ajuntament entregarà el mateix dia a les famílies del municipi com a regal pel naixement dels seus fills.

El consistori va començar aquest projecte l’any 2010 i des d’aleshores ha regalat, cada any, alzines als nadons nascuts l’any anterior per plantar-les en aquesta zona verda. Amb aquesta iniciativa, Masquefa amplia el principal pulmó verd del poble, alhora que sensibilitza els infants de la importància de preservar l’entorn natural i el medi ambient. La plantada és també un símbol de l’arrelament dels infants i les seves famílies a la vila.

 

L’entrada El Bosc dels Infants recupera enguany la tradicional plantada d’alzines ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/el-bosc-dels-infants-recupera-enguany-la-tradicional-plantada-dalzines/