El Bosc dels Infants es prepara per a una nova plantada d’alzines

Categories General

Diumenge 29 de març totes les famílies amb nadons nascuts durant l’any 2019 podran plantar les alzines que l’Ajuntament els entregarà com a regal pel naixement dels seus fills.

La plantada d’alzines al Bosc dels Infants impulsada per l’Ajuntament de Masquefa commemora enguany la seva onzena edició. I el consistori convida a totes les famílies masquefines amb nadons nascuts al llarg del passat 2019 a participar-ne activament el diumenge 29 de març a partir de les 11 h.

L’activitat consisteix en la plantada al Bosc dels Infants (polígon industrial La Pedrosa) de les alzines que l’Ajuntament entregarà el mateix dia a les famílies del municipi com a regal pel naixement dels seus fills. L’any 2019 van néixer a Masquefa un total de 55 infants, i totes les famílies d’aquests nadons estan convidades a participar enguany de la trobada.

El consistori va començar aquest projecte l’any 2010 i des d’aleshores ha regalat, cada any, alzines als nadons nascuts l’any anterior per plantar-les en aquesta zona verda. Amb aquesta iniciativa, Masquefa amplia el principal pulmó verd del poble, alhora que sensibilitza els infants de la importància de preservar l’entorn natural i el medi ambient. La plantada és també un símbol de l’arrelament dels infants i les seves famílies a la vila.

L’entrada El Bosc dels Infants es prepara per a una nova plantada d’alzines ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/el-bosc-dels-infants-es-prepara-per-a-una-nova-plantada-dalzines/