El 16 de juliol es posaran a la venda les entrades per a la Masquefa en Blanc 2022

Categories General

Es podran adquirir a partir de les 10 h a la plaça de la Biblioteca i a un preu de 6€.

Després de dos anys d’aturada a causa de la pandèmia aquest 2022 torna la Masquefa en Blanc; l’esdeveniment impulsat per l’Ajuntament de Masquefa on la música, el ball i el color blanc són els grans protagonistes. La festa tindrà lloc dissabte 16 de juliol de 23 h (hora d’obertura de les portes) fins a les 06 h al pati de La Fàbrica Rogelio Rojo i l’esdeveniment és obert a totes les edats.

On puc comprar la meva entrada?

L’aforament per a la festa Masquefa en Blanc és limitat i les entrades per a accedir-hi es posaran a la venda el mateix dia de la festa, a partir de les 10 h, a la plaça de la Biblioteca i fins a exhaurir el nombre d’entrades anticipades. I a les 22.30 h també es podran adquirir entrades en el mateix punt fins a exhaurir les entrades.

El preu de cada entrada és de 6€ (els menors de 6 anys tenen accés gratuït) i inclou un got i un kit de festa. Cada persona, a més, només podrà comprar un màxim de 10 entrades.

Què cal tenir en compte en el cas dels menors de 16 anys?

Els menors de 16 anys hauran d’entrar a la festa amb una autorització del pare, mare o tutor legal i hauran d’anar acompanyats d’un adult mentre estiguin a l’esdeveniment:

 • Acompanyats del seu pare, mare o tutor legal:
  • Caldrà omplir l’autorització d’accés de menors i lliurar-la a l’entrar al recinte.
  • Ensenyar DNI o equivalent del pare, mare o tutor legal.
  • Ensenyar DNI del menor si en disposa.
 • Els pares poden autoritzar a un adult (+18 anys) com a acompanyant del menor:
  • Caldrà omplir l’autorització d’accés de menors i lliurar-la a l’entrar al recinte. Ha d’anar signada pel pare, mare o tutor legal i per l’adult acompanyant (màxim 5 menors per acompanyant).
  • Cal portar fotocopia del DNI o equivalent del pare, mare o tutor legal.
  • Ensenyar DNI o equivalent de l’adult acompanyant del menor.
  • Ensenyar DNI del menor si en disposa.

En cap cas podrà accedir un menor de 16 anys sense acompanyant i sense full d’autorització d’accés. Es recomana que porteu el document ja omplert de casa. En aquest enllaç podeu consultar tota la normativa referent als menors de 16 anys per a la Masquefa en Blanc.

Visita el perfil d’Instagram i el web de Masquefa en Blanc

Mentrestant, des de l’organització es recorda que la festa Masquefa en Blanc disposa d’un perfil a la xarxa social Instagram (@masquefaenblanc) i d’un espai web (www.masquefa.cat/masquefaenblanc) des d’on s’ofereix tota la informació i detalls de l’esdeveniment.

 

 

L’entrada El 16 de juliol es posaran a la venda les entrades per a la Masquefa en Blanc 2022 ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/el-16-de-juliol-es-posaran-a-la-venda-les-entrades-per-a-la-masquefa-en-blanc-2022/