Dimecres 13 de juliol es presentaran els resultats del procés de participació del POUM

Categories General

La sessió tindrà lloc a les 12.30 h a la Sala d’Actes del CTC, és oberta a tota la població i també es podrà seguir en directe al canal de YouTube de Ràdio Masquefa.

Els treballs de redacció del nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) de Masquefa segueixen avançant a bon ritme i aquest mes de juliol encaren una nova fase. I ho fa amb la presentació pública dels resultats del procés de participació ciutadana que l’Ajuntament ha dut a terme al llarg de les darreres setmanes.

La sessió serà oberta a tots els veïns i es durà a terme aquest pròxim dimecres 13 de juliol, a les 12.30 h, a la Sala d’Actes del CTC. L’acte, a més, també es podrà seguir en directe a través del canal de YouTube de Ràdio Masquefa. La presentació anirà a càrrec de l’alcalde de Masquefa, Xavier Boquete; el regidor de Planejament Urbanístic, Daniel Gutiérrez; i Marc de Deu i Alba Domínguez, consultors de Pla Estel.

En aquest sentit, un total de 119 veïns van participat presencialment en els vuit tallers de participació ciutadana que l’Ajuntament va organitzar en diferents punts de tot el municipi en el marc del projecte de redacció del POUM. En paral·lel a aquests tallers de participació ciutadana, també es va habilitar un qüestionari virtual obert a tota la població.

Finalment, cal recordar que els resultats de la participació ciutadana seran traslladats a l’equip redactor del POUM que els incorporarà a l’avanç de planejament.

L’entrada Dimecres 13 de juliol es presentaran els resultats del procés de participació del POUM ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/dimecres-13-de-juliol-es-presentaran-els-resultats-del-proces-de-participacio-del-poum/