Descobreix en Daix i el rèptil misteriós de Masquefa

Categories General

Daix, el crononauta masquefí, convida a tothom a descobrir el rèptil misteriós de Masquefa a través d’un divertit joc de pistes digital. La trobada serà el diumenge 16 d’abril, a les 11 h, al Centre d’Interpretació de La Fàbrica Rogelio Rojo.

“Daix i el rèptil misteriós” és una nova experiència turística gamificada a través d’un joc de pistes digital. En Daix és un viatger en el temps masquefí, un crononauta que ens permetrà conèixer la història de tot el municipi.

Aquesta nova experiència turística i de coneixement del territori està enfocada a un públic familiar, infantil i juvenil. A través d’un joc de pistes gamificat i d’unes estacions situades en espais emblemàtics de Masquefa, les persones usuàries podran descobrir la història i el patrimoni de Masquefa. Aquestes estacions estaran situades a tots els nuclis de Masquefa.

Per tot plegat, aquest diumenge 16 d’abril l’Ajuntament convoca a tots els veïns a partir de les 1 1h davant del Centre d’Interpretació de La Fàbrica Rogelio Rojo per a poder participar conjuntament en aquest joc, que tindrà una durada aproximada d’una hora. Per jugar només t’has de descarregar l’aplicació al teu mòbil (Android o Ios) a través d’aquest enllaç o en el codi QR que trobaràs adjunt en aquesta notícia.

“Daix i el rèptil misteriós” és una nova experiència turística, en el marc del Pla Local de Turisme, que complementa els productes turístics ja existents i que facilitarà a les persones usuàries i als visitants quedar-se a Masquefa, descobrir l’entorn i gaudir dels serveis i comerços del municipi.

 

 

 

 

L’entrada Descobreix en Daix i el rèptil misteriós de Masquefa ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/descobreix-en-daix-i-el-reptil-misterios-de-masquefa/