De l’1 al 8 d’octubre Masquefa celebra la Setmana de la Gent Gran

Categories General

L’Ajuntament i l’Associació de la Gent Gran de Masquefa oferiran als veïns de més edat del municipi més d’una quinzena d’activitats lúdiques, culturals i divulgatives. Consulta el programa d’activitats.

Masquefa ja ho té tot a punt per a celebrar una de les cites més esperades del calendari festiu local: la Setmana de la Gent Gran.

Al llarg de 8 dies, de l’1 al 8 d’octubre, diferents espais municipals s’ompliran d’actes lúdics, culturals i divulgatius dirigits a les persones de més edat de la vila. I tot, amb un objectiu comú: posar en valor el llegat i el rol vital de la gent gran de Masquefa.

Roger Vàzquez, alcalde de Masquefa, explica que Masquefa té una gent gran que viu la vellesa amb coratge i fortalesa. I aquesta setmana n’és un dels millors exemples. Estic segur que durant aquests dies tornareu a fer bullir Masquefa, de la mà de l’Ajuntament i de les nostres entitats”.

La Setmana de la Gent començarà el diumenge 1 d’octubre -Dia Internacional de la Gent Gran- amb una missa a la parròquia de Sant Pere, una paella popular i ball amb l’orquestra Stres Band al Pavelló 1. Ja l’endemà, dilluns 2 d’octubre, serà el torn per a una sessió de bingo a la Sala Polivalent de La Fàbrica Rogelio Rojo.

Continuarem el dimarts 3 d’octubre amb dues propostes més: un taller de risoteràpia al Casal d’Avis i una caminada saludable. I pel dimecres 4 d’octubre ens espera un taller de Chi Kung i una classe oberta de balls country a la Sala Polivalent de La Fàbrica Rogelio Rojo.

El dijous 5 d’octubre podrem gaudir d’activitats com un taller de manualitats al Casal d’Avis, un concert de la Coral l’Alzinar a La Fàbrica Rogelio Rojo i una tarda d’havaneres amb l’Espingari i rom cremat. I ja pel divendres 6 d’octubre ens espera l’espectacle musical “Vacaciones en el mar” del grup Que Gran és la Gent Gran de Masquefa.

I el cap de setmana es complementarà amb aquestes propostes: dissabte 7 d’octubre, concert de Q-VOCE a la Sala Polivalent de La Fàbrica Rogelio Rojo; i el diumenge 8 d’octubre, concurs de trencaclosques i ball popular amb Duo Camelot. A més, del 2 al 14 d’octubre la Biblioteca Municipal acollirà l’exposició “Cures en la comunitat”.

Per algunes activitats cal reservar plaça prèviament al Casal d’Avis del 19 al 29 de setembre. Son activitats amb places limitades:

  • Taller de risoteràpia
  • Taller de Chi Kung
  • Taller de manualitats
  • Concurs de trencaclosques

Per la paella popular i l’espectacle musical “Vacaciones en el mar” -també amb aforament limitat- cal recollir les invitacions al Casal d’Avis del 19 al 29 de setembre.

El programa d’activitats es pot consultar aquí.

L’entrada De l’1 al 8 d’octubre Masquefa celebra la Setmana de la Gent Gran ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/de-l1-al-8-doctubre-masquefa-celebra-la-setmana-de-la-gent-gran/