Crida a la població perquè es registrin formalment a l’Ajuntament les queixes relacionades amb el servei del CAP de Masquefa

Categories General

El consistori demana a la població fer arribar les seves queixes, dubtes o suggeriments sobre els diferents serveis que es presten a Masquefa per tal de reclamar millores al Departament de Salut.

L’Ajuntament ha adquirit el compromís de reclamar al Departament de Salut que garanteixi una millor prestació del servei sanitari al Centre d’Atenció Primària (CAP) de Masquefa. En concret, el consistori reclamarà -entre d’altres- a la Generalitat de Catalunya que el servei d’urgències es presti al CAP de Masquefa durant les 24 hores del dia, ja que l’equipament masquefí -el CAP de referència a l’Àrea Bàsica de Salut (ABS) Martorell-Rural- compta amb tota la infraestructura i els recursos necessaris per a oferir un Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) obert tot el dia.

Per tal de fer aquesta i altres reclamacions, el consistori emplaça a la població a fer arribar queixes, suggeriments o experiències relacionades amb els diferents serveis que es presten actualment al CAP de Masquefa i així conèixer de primera mà la valoració que fan els veïns del servei i poder traslladar-les a la Generalitat de Catalunya.

Els dubtes, queixes i suggeriments s’han de presentar via instància a través de la seu electrònica de l’Ajuntament.

Xavier Boquete, alcalde de Masquefa, explica que “el servei d’urgències és un dret essencial per a la nostra població i des de l’Ajuntament, dins el nostre marc competencial, farem tot el possible per demanar i exigir millores en el servei. El CAP de Masquefa, com a centre de referència de l’ABS Martorell Rural, ha de poder prestar aquest servei les 24 hores del dia i l’equipament ja compta amb tots els recursos per a poder fer-ho”.

L’entrada Crida a la població perquè es registrin formalment a l’Ajuntament les queixes relacionades amb el servei del CAP de Masquefa ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/crida-a-la-poblacio-perque-es-registrin-formalment-a-lajuntament-les-queixes-relacionades-amb-el-servei-del-cap-de-masquefa/