Consulta el catàleg de serveis de petita infància (0-3 anys) a Masquefa

Categories General

Al document s’hi poden consultar els serveis a Masquefa per la petita infància i altres informacions d’interès per les famílies amb infants entre 0 i 3 anys.

L’Ajuntament de Masquefa ha dissenyat un catàleg adreçat a les famílies del municipi per tal que puguin consultar tota la informació sobre els diferents serveis de petita infància (0-3 anys) que s’ofereixen a la vila.

El document, que es pot consultar íntegrament a través d’aquest enllaç, detalla l’oferta educativa, els horaris, serveis, trets identificatius, dades de contacte i filosofia de treball tant de l’Escola Bressol Municipal La Baldufa com de l’Escola Vinyes Verdes.

A més, també s’hi pot trobar una descripció del Centre de Desenvolupament Infantil i d’Atenció Precoç (CDIAP) APINAS i del servei de pediatria del Centre d’Atenció Primària de Masquefa; així com informacions d’interès adreçades a les famílies amb infants en edats compreses entre els 0 i els 3 anys.

L’entrada Consulta el catàleg de serveis de petita infància (0-3 anys) a Masquefa ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/consulta-el-cataleg-de-serveis-de-petita-infancia-0-3-anys-a-masquefa/