Comença a Masquefa la construcció d’una nova plataforma logística de primer nivell

Categories General

El promotor GLP habilitarà al nostre municipi una plataforma logística de 28.828 m2 adequada per a operatives dedicades a la distribució local i nacional.

Aquest dimecres 29 de març el promotor GLP, líder mundial en edificis d’alta qualitat i dedicat a la inversió i promoció de magatzems logístics i parcs de distribució, ha posat a Masquefa la primera pedra del G-Park Masquefa; una nova plataforma logística que s’habilitarà a casa nostra i que estarà dedicada a la distribució de mercaderies a nivell local i nacional.

L’acte s’ha celebrat al carrer Alemanya, punt on s’habilitarà aquesta nova infraestructura; i ha comptat amb l’assistència de l’alcalde de Masquefa, Xavier Boquete; Oscar Heras, director general de GLP; Maria Teresa Clotet, directora de Serveis Territorials d’Empresa i Treball a la Catalunya Central; i Ramón Lázaro, director de la constructora GSE.

Xavier Boquete posa en valor aquesta nova inversió realitzada al municipi i destaca que “aquest projecte de GLP és per a Masquefa la continuïtat d’una aposta que vam començar fa molts anys per a industrialitzar el municipi, crear sòl industrial i generar ocupació, riquesa i activitat econòmica. L’arribada de GLP ens permetrà generar nous llocs de treball qualificats al voltant del sector de la logística que podran aprofitar els veïns de Masquefa. És un projecte molt singular i amb molt de tacte amb Masquefa”.

Oscar Heras, director general de GLP, destaca que “aquesta nau ens permetrà portar a Masquefa empreses de primer nivell, crear riquesa, crear feina i tornar tota la confiança que ens han donat les autoritats  locals i regionals. És un projecte del que tots n’estarem molt orgullosos i que estarà totalment integrat en el paisatge i en l’orografia de Masquefa. A més, també tenim previst endegar al municipi diferents iniciatives amb la comunitat masquefina”.

Maria Teresa Clotet, directora de Serveis Territorials d’Empresa i Treball a la Catalunya Central, explica que “l’arribada de GLP generarà ocupació, riquesa i valor per a Masquefa i per a tot el seu entorn. Seran llocs de treball amb molt de valor afegit i això impactarà directament en la població. Seguir que hi haurà una transformació en positiu a la comarca gràcies a projectes com aquest”.

El G-Park Masquefa comptarà amb una plataforma logística amb una superfície hàbil per a ser llogada de 28.828 m2, situats en una parcel·la d’un total de 55.450 m2. Addicionalment, la infraestructura tindrà 11,7 metres d’altura lliure pensats per a l’emmagatzematge. També tindrà llum LED i s’instal·laran panells solars que proporcionaran estalvi energètic. En aquest sentit, la nau comptarà amb el segell Dream Excelent, la màxima qualificació mediambiental en edificis industrials. Finalment, també cal destacar que el projecte estarà integrat en el paisatge de Masquefa tant a nivell cromàtic com orogràfic.

En total, GLP invertirà en aquest projecte més de 20 milions d’euros amb l’objectiu que l’usuari final que s’hi instal·li pugui aportar més d’un centenar de nous llocs de treball qualificats. L’objectiu és que les obres de construcció finalitzin aquest any 2023.

L’entrada Comença a Masquefa la construcció d’una nova plataforma logística de primer nivell ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/comenca-a-masquefa-la-construccio-duna-nova-plataforma-logistica-de-primer-nivell/