Cloenda dels programes de formació i inserció PTT-PFI Anoia Sud del curs 2021-2022

Categories General

Després de dos anys de pandèmia enguany s’ha recuperat aquest acte que volia ser un reconeixement a totes les parts implicades en aquest programa, especialment als alumnes que han aprofitat aquest recurs que els ofereix la possibilitat de continuar formant-se.

El passat divendres 17 de juny a la sala d’actes del Foment va tenir lloc la cloenda dels programes de formació i inserció PTT-PFI Anoia Sud del curs 2021-22.

A l’acte hi va assistir en representació de l’Ajuntament de Masquefa el regidor de Promoció Econòmica, Álvaro Pérez; i també hi van ser presents l’alcalde de Piera, Josep Llopart; i Eva Ribera¸ responsable territorial dels PFI-PTT de la Catalunya Central. Tots ells van felicitar als alumnes per haver aprofitat aquesta oportunitat i per ser perseverants  i els van encoratjar a continuar formant-se per tal d’arribar a ser allò que desitgin.

També hi van assistir representants de la Xarxa TET Anoia Sud, familiars, mestres, exalumnes i representants de les empreses on els alumnes han realitzat les pràctiques. Tots ells van voler acompanyar els joves en aquest acte per tal d’animar-los a continuar el seu camí a nivell formatiu i professional i felicitar-los pel treball fet durant el curs.

En el transcurs de l’acte, van intervenir professors i alumnes. I es van  visionar vídeos dels alumnes i familiars explicant què havia significat per ells aquest curs.

Els PFI-PTT acullen joves entre 16 i 21 anys que no disposen de Graduat en Educació Secundària Obligatòria (GESO) i els ofereixen formació professional i suport escolar per tal que, en el seu futur immediat, puguin retornar al sistema educatiu, mitjançant els cicles formatius de grau mig o bé obtenir el GESO.

En el nostre territori s’emmarquen dins d’un conveni de col·laboració signat entre el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i els ajuntaments que conformem la Xarxa Transició Escola Treball Anoia Sud (Masquefa, Capellades, Cabrera d’Anoia, Piera, Hostalets de Pierola, Vallbona d’Anoia, Torre de Claramunt i Pobla de Claramunt) amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

L’entrada Cloenda dels programes de formació i inserció PTT-PFI Anoia Sud del curs 2021-2022 ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/cloenda-dels-programes-de-formacio-i-insercio-ptt-pfi-anoia-sud-del-curs-2021-2022/