Celebra el Carnaval a Masquefa!

Categories General

Carnaval 2024

Dissabte 17 de febrer se celebrarà la tradicional Rua de Carnaval pels carrers de la vila. Les inscripcions per a la rua i pel concurs d’aparadors comercials disfressats es poden fer a través d’aquest enllaç.

Masquefa ja es prepara per a la tradicional Festa de Carnaval. El 17 de febrer els carrers de la vila tornaran a omplir-se de color i alegria per celebrar una de les festivitats populars més originals i exitoses de l’any.

L’activitat començarà a les 18 h amb la concentració de comparses i carrosses a l’avinguda Catalunya, on hi haurà un Punt d’Informació perquè les comparses puguin retirar el seu número dorsal i confirmar l’assistència. El recorregut serà el següent: Av. Catalunya, Rogelio Rojo, Av. De la Línia, Doctor Rotllant, Font de la Malesa, c/ Serralet i c/ Santa Clara fins a la Fàbrica Rogelio Rojo on es portarà a terme la festa de tarda i l’entrega de premis.

Totes les comparses faran parada davant cantonada carrer Santa Clara amb avinguda de la Línia, per tal que puguin explicar el motiu de la seva disfressa davant del jurat, en aquell moment es procedirà a la puntuació definitiva de les comparses participants. Cada comparsa disposarà d’un límit tres minuts per fer la seva pròpia coreografia davant de la parada de puntuació.

A la finalització de la Rua es donarà la benvinguda del Rei Carnestoltes i es durà a terme l’entrega de premis del concurs de comparses i aparadors comercials disfressats.

Rua de Carnestoltes: inscripcions obertes

Les inscripcions per a participar a la Rua de Carnaval, organitzada per la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament, es poden fer del 5 al 15 de febrer a través del següent enllaç.

Les bases de l’esdeveniment es poden consultar aquí. Pel que fa al concurs de comparses cal recordar que enguany s’establiran dues categories segons el nombre de participants:

Categoria A (comparses fins a 20 participants):
1r premi: 500€
2n premi: 300€
3r premi: 200€
Categoria B (comparses de més de 20 participants):
1r premi: 500€
2n premi: 300€
3r premi: 200€

Concurs d’aparadors comercials disfressats

Les inscripcions per a participar en el concurs d’aparadors comercials disfressats, convocat per la Regidoria de Comerç, es poden fer fins al 14 de febrer a través del següent enllaç o de forma presencial al CTC. Les bases de l’esdeveniment es poden consultar aquí. Enguany s’entregaran els següents premis:

1r premi 300 € i emissió gratuïta d’una falca al dia a la ràdio municipal durant tres mesos.
2n premi 200 € i emissió gratuïta d’una falca al dia a la ràdio municipal durant dos mesos.
3r premi 150 € i emissió gratuïta d’una falca al dia a la ràdio municipal durant un mes.

L’entrada Celebra el Carnaval a Masquefa! ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/celebra-el-carnaval-a-masquefa/