Canal Taronja ofereix sessions de gimnàstica dirigides a la gent gran del territori

Categories General

El Consell Comarcal de l’Anoia organitza, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Masquefa i altres consistoris de la zona, sessions d’activitat física obertes a tota la ciutadania i, especialment, dirigides a persones grans. Es podrà seguir per televisió els dimarts i dijous d’11 a 12 hores.

Amb l’objectiu de facilitar un espai audiovisual lúdic i d’exercici físic durant el període de confinament generat per la pandèmia de la Covid-19, Canal Taronja oferirà cada dimarts i dijous, d’11 a 12 hores, les sessions de gimnàstica organitzades pel Consell Comarcal de l’Anoia amb el suport dels ajuntaments del territori.

Seran sessions de mitja hora de gimnàstica suau, i 30 minuts més de major intensitat, i seran obertes a la participació de tot el conjunt de la població, tot i que estaran dirigides especialment a la gent gran de l’Anoia.

L’Ajuntament de Masquefa anima els veïns a participar en aquesta iniciativa i mantenir-se actius i en moviment davant la situació de confinament excepcional que es viu durant l’estat d’alarma. A més, el consistori recorda que fer exercici és altament recomanable i aporta múltiples beneficis a cos i ment, tant per ajudar a prevenir i evitar malalties, millorar la salut física i mental, reduir l’estrès, millorar el funcionament del cos, l’autoestima i l’estat d’ànim, entre d’altres.

Vídeo amb recomanacions al voltant del confinament

El Consell Comarcal de l’Anoia també ha editat un vídeo adreçat a les persones grans amb recomanacions i consells. En la peça audiovisual, l’Equip d’Atenció a la Vellesa de l’Anoia (EAVA) planteja un seguit de situacions reals en què les persones grans es poden trobar en l’actualitat. Podeu consultar el vídeo clicant aquest enllaç.

 

L’entrada Canal Taronja ofereix sessions de gimnàstica dirigides a la gent gran del territori ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/canal-taronja-ofereix-sessions-de-gimnastica-dirigides-a-la-gent-gran-del-territori/