Can Parellada es dota amb una nova illa de contenidors per a millorar la recollida selectiva

Categories General

L’objectiu de l’Ajuntament és completar progressivament tots els punts de recollida del municipi.

Aquest mes de juliol la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Masquefa ha dut a terme una nova acció amb l’objectiu de millorar les xifres de recollida selectiva arreu del municipi.

Es tracta de l’habilitació d’una nova illa de contenidors de recollida selectiva a la urbanització de Can Parellada, a la cruïlla entre els carrers Nou i Galceran. En concret, el consistori ha reubicat els contenidors que hi havia al tram del carrer Nou sense sortida, per a unificar-los amb els contenidors ja existents a la cruïlla d’entrada d’aquest vial.

Així, amb aquesta unificació de tots els contenidors Can Parellada ja disposa en aquest punt d’una illa completa per a la recollida selectiva de les fraccions d’envasos, vidre, paper, rebuig i orgànica.

En aquest sentit, l’Ajuntament pretén completar progressivament tots els punts de recollida del municipi amb l’objectiu de donar resposta a les peticions veïnals i potenciar les xifres de recollida selectiva.

En el següent enllaç trobareu informació sobre com i on s’han de dipositar els residus segons la seva tipologia. I també podeu consultar l’espai de Medi Ambient de l’Ajuntament de Masquefa.

L’entrada Can Parellada es dota amb una nova illa de contenidors per a millorar la recollida selectiva ha aparegut primer a Notícies de l'Ajuntament de la Vila de Masquefa.

Font: Ajuntament de Masquefa

http://masquefa.cat/noticies/can-parellada-es-dota-amb-una-nova-illa-de-contenidors-per-a-millorar-la-recollida-selectiva/